Bejelentés


ÚJ ÜZLET, CSATLAKOZZON MÉG MA! ÓRIÁSI LEHETŐSÉG! LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
MANDURA EGÉSZSÉG ÉS PÉNZ EGY HELYEN

ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG! MOST AZ ELSŐK KÖZÖTT LEHETSZ! CSATLAKOZZ MÉG MA!


Ingyenes előregisztráció a MANDURA cégnél

Elérhetővé tették számunkra ezt a lehetőséget, melyben kipróbálhatjuk magunkat, azonnal láthatjuk, hogy mit is tudunk létrehozni, mennyi idő alatt, és ha tetszik az eredmény, akkor aktív tagokként májustól tovább tevékenykedhetünk.

REGISZTRÁLJ INGYEN ÉS NÉZD MEG MIT TUDSZ FELÉPÍTENI EGY NEMZETKÖZI ÜZLETBEN SZINTE NAPOK ALATT! MEGLÁTOD, HOGY
RENGETEGEN FOGNAK CSATLAKOZNI HOZZÁD A VILÁG MINDEN RÉSZÉBŐL!

Az előregisztráció ingyenes! Segítek a regisztrációban, kérésedre küldöm a regisztrációs
segédlet szövegét, mert elég bonyolult a
regisztráció.

Termékrendelési lehetőség csak májustól indul el, viszont addig is építheted csoportodat és láthatod a keletkezett jutalékodat.
Ha úgy döntesz aktíválod magad azaz havi 1-2-4 üveg gyógyhatású gyümölcskészítményt megrendeled saját és családod fogyasztására, ami havi 30 $ - 55 $ - 100 $ kiadást jelent számodra, a jutalékokra is jogosult vagy.
Próbáld ki érdemes, ugyanis látni fogod, kevés időráfordítással nagyon hamar 200-300 akár 500 $ is összegyűlik, akár napok alatt és ebből a havi aktivitási díjat könnyedén ki tudod fizetni.

Ha Te is keresel üzlettársakat 10-10 $-at kapsz jutalékként a 2 szinten lévők után ugyancsak, majd a további szintek vásárlásai után 5-5 $ a jutalékod.
Ha a 100 $-os csomagot választod (4 liter ital), akkor alattad lévő 6 szint után jár a jutalék.
Ezen kívül egyéb + jutalékok is vannak (1% a teljes forgalom után), úgy gondolom, hogy ezzel a most még ingyenes lehetőséggel, hogy valóban lássuk, mennyien is regisztrálnak, mennyien próbálnák ki ezt a lehetőséget és hogy alakul a jutalékunk, érdemes élni. Ne hagyd ki! Hidd el, minél előbb elkezded, minél nagyobb a csoportod és a csoportodban lévők száma, annál biztosabb lehetsz abban, hogy mindenki meg fogja venni a terméket, hogy a látható – most még virtuális – jutaléka a bankszámlájára kerüljön.


Regisztráció: http://klari62.mandurarep.com/

Regisztrációs segédletet kérésedre elküldöm.

Mi a durian gyümölcs (a "Gyümölcsök Királyának") különleges hatása?

1. Fáradtságűző, javítja az általános közérzetet, jó értelemben "feldob"; elképesztő szellemi és testi frissességet nyújt koffein v doppingszer nélkül. Ezért éjszakázóknak (bulizóknak, éjszakás műszakban dolgozóknak, vizsgára tanuló egyetemistáknak, kamionosoknak, taxisoknak) kiemelten is ajánlott!

2. Afrodiziákumként fokozza a szexuális vágyat és teljesítőképességet! ("When the durians come down, the sarong come off." - Malaysian saying.)

3. Antioxidánsai megóvhatnak a ráktól, fiatalítanak, csodássá teszik bőrünket.
A Durian vagy cibetgyümölcs a világon teljesen egyedi fajta. Dél-kelet Ázsiában a "Gyümölcsök Királya" néven tisztelik. Egyetlen más gyümölcs sem versenyezhet gazdag tápanyagtartalmával, és egyetlen másik gyümölcs sem vetekedhet érdekes történetével. A távolkeleti régión kívül azonban eddig kevesen hallhattak a Durian éltető hatásáról. A régi hagyományok afrodiziákumként tartják számon.

• Javítja a közérzetet
• Természetes energiát biztosít
• Élénkítő hatást fejt ki - "bioredbull"-nak is nevezik
• Elősegíti az anyagcserét
• Fontos tápanyagokat biztosít
• Másodlagos növényi tápanyagokat, antioxidánsokat és esszenciális zsírsavakat tartalmaz

Tápanyagok a gyümölcsben
• Makro tápanyagok, fehérje, szénhidrát, ballasztanyagok, zsír
• Természetes, gazdag forrást biztosít aminosavakból, esszenciális zsírsavakból és egyedülálló szerves kénvegyületekből.
• Ballasztanyagokban, B-vitaminban, C-vitaminban és ásványi anyagokban gazdag.
• Antioxidatív hatást kifejtő flavonoidokat tartalmaz.

Tápanyagtartalom: Omega 3, omega 6, thiamin(B1), riboflavin, niacin(B3), B6 vitamin, vas, magnézium, foszfor, kálium, cink, réz, mangán

Regisztráció: http://klari62.mandurarep.com

Liptay Lászlóné
eurosjov@gmail.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!